Advies in verjaringszaken

Advies in verjaringszaken

vraag juridisch advies

x

Meer informatie?
Maak meteen een afspraak met ons:

Hoe wilt u dat wij contact opnemen?

of

Advies in verjaringszaken

Omdat wij veel zaken behandelen op het gebied van grond en verjaring hebben wij een vaste prijs ontwikkeld voor het beoordelen van dit soort zaken. De meest gestelde vraag is immers of er inderdaad sprake is van verjaring. 

Voor een bedrag van € 375,00 inclusief BTW beoordelen wij uw zaak en schrijven wij voor u een brief die u zelf aan uw wederpartij kan toesturen. Wij kunnen deze werkzaamheden natuurlijk ook verrichten op basis van ons uurtarief. 

Uiteraard ontvangt u nadat wij de zaak hebben beoordeeld van ons een schriftelijk advies. In dat advies bespreken wij de casus, geven wij ons oordeel over uw zaak en adviseren wij u hoe u de zaak het best kunt aanpakken. Daarbij ontvangt u, wanneer u dat wenst, dus ook een brief die u aan uw wederpartij kunt toesturen. In die brief zetten wij namens u uiteen waarom er sprake is van verjaring en verzoeken wij uw wederpartij om mee te werken aan het laten opstellen van een akte van verjaring. 

Om uw zaak te kunnen beoordelen hebben wij de volgende stukken van u nodig:

  • eventuele correspondentie tussen u en uw wederpartij;
  • een omschrijving van de situatie (waarom denkt u dat er sprake is van verjaring);
  • alle bewijsmiddelen waarover u beschikt zoals foto's, video's en getuigen. U hoeft ons geen getuigenverklaringen toe te sturen maar wij willen wel graag weten wie er kunnen getuigen en wat deze getuigen kunnen verklaren.

Wij streven er naar om u binnen drie dagen na ontvangst van alle stukken het advies toe te sturen. Mocht dat onverhoopt niet lukken (en dat is zelden) dan nemen wij contact met u op.

Heeft u vragen? Bel ons dan op 074-3040111.