Juridische brief

Wilt u uw wederpartij een juridische brief toesturen waarin uw standpunten duidelijk verwoord zijn? Wij schrijven voor € 95,- een juridische brief voor u die u zelf aan uw wederpartij kunt toesturen.

Bel ons op 074-3040111 stuur ons een bericht of stel uw vraag via Facebook

Inhoud van een juridische brief

Vaak weet u heel goed wat u wilt zeggen alleen is het lastig om dit op papier goed te verwoorden. Het is in veel gevallen ook niet direct noodzakelijk om een advocaat of jurist in te schakelen maar een goede brief kan een lange discussie voorkomen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat u in die brief wel volledig bent maar ook weer niet te veel opschrijft. Daarom kunt u bij ons een juridische brief laten opstellen die u zelf ondertekent en verstuurt. Dit is ook absoluut geen standaardbrief maar een brief die volledig is toegespitst op uw situatie. Daarbij zorgen wij er natuurlijk ook altijd voor dat de brief juridisch inhoudelijk goed is. U levert ons alle relevante stukken en correspondentie aan met daarbij uw standpunten. Wij schrijven vervolgens voor € 95,- een juridische brief die u aan uw wederpartij kunt toesturen.

Vragen? Neem dan contact op met Advocatenkantoor Rechtdoor. Wij zijn gevestigd in Borne en hebben een bezoekadres in Almelo.