Ontslagen door de Rabobank?

Bent of wordt u ontslagen door de Rabobank? Neem dan contact met ons op. Wij controleren graag uw vaststellingsovereenkomst.  

Wij hebben al voor meerdere (ex-) werknemers van de Rabobank hun vaststellingsovereenkomst gecontroleerd. Wij toetsen of de overeenkomst voldoet aan dat wat er in het sociaal plan staat. Ook controleren wij of u wel aanspraak kunt maken op een WW-uitkering na een eventueel ontslag met wederzijds goedvinden en bekijken wij of het wel verstandig is om in te stemmen met uw ontslag. Mogelijk kunt u verweer voeren tegen het ontslag. 

U ontvangt altijd een uitgebreid schriftelijk advies van ons. Meer informatie over de kosten vindt u op onze website www.rechtuit.nl. In de meeste gevallen worden onze kosten vergoed door de Rabobank. Dat staat in het sociaal plan. In dat geval hoeft u ons niets te betalen. Ons tarief is dan gelijk aan het tarief dat door de Rabobank wordt vergoed.  

Ons advocatenkantoor is gevestigd in Borne en heeft een bezoekadres in Almelo. Woont u niet in de buurt? Dat is geen probleem. Wij hebben cliënten in het hele land. Alle communicatie kan telefonisch en via de mail verlopen.